*

4 People wrote to us:

De enige kapsalon waar ik naartoe ga! Super fijne sfeer en telkens met een geweldig resultaat.

18 mei 2021

Voor Veerle,
Mijn man is echt enthousiast!
Ik mag blijven.
Groetjes Lies Timmermans

15 april 2021

Al sinds dat je aantrad bij Wilma Meekels, toenmalige eigenaresse van kapsalon Bouclé, zijn wij altijd al met volle tevredenheid door jou geknipt geworden.

12 mei 2020

Na lang zoeken en tegenvallende bezoeken aan dure salons in oa Maastricht echt superblij met Nathalie. Ze weet beter wat ik wil dan ik: wat een topstyliste! Heb veel kappers gezien ook in de randstad maar dit is echt heel goed. Blij ook met La Biostetique, al jaren mijn favo haarmerk.

11 januari 2020
Wilma Meekels
Lieve Sanne en Dennis,
Jammer dat we er vandaag niet bij kunnen zijn maar natuurlijk willen we dit moment niet voorbij laten gaan omdat het een heel bijzonder moment is. Ik heb altijd met heel veel plezier de salon gehad en er graag gewerkt. Toen jij bij mij kwam werken wist ik al snel dat je iets bijzonders had en dat je ooit op je eigen zou beginnen maar ook dat het jou zou lukken om er een succes van te maken. We hebben jarenlang heel fijn samengewerkt en ik ben heel blij en ook trots dat jij dit bereikt hebt. Nu is de cirkel rond en hebben jullie je eigen pand met een heel mooie salon. Je hebt het goed gedaan meisje, er heel hard voor gewerkt en je verdient dit helemaal.
Ik wens jou heel veel succes in deze nieuwe salon en hoop dat je een heel gezellige opening hebt vandaag.
Natuurlijk kom ik zsm kijken en met jou een bubbel drinken 🍸🍾
Tot gauw, geniet ervan.
Naomi Beckers
Leuke, vakkundige en spontane kapsters die met je mee denken en keer op keer weer de mooiste resultaten neerzetten! Kortom super salon, een echte aanrader!
Natalja Herregodts
Hele leuke dames met een duidelijke visie en verstand van het kappersvak!
Veerle Kersten
Heel erg blij met mijn grijs haar! Lange zit, maar dan heb je ook wat! Ondanks dat mijn haren gebleekt zijn, voelen ze nog super gezond aan. Dankjulliewel dames!
Mayella Pols
Vandaag voor het eerst met m'n dochtertje en zelf voor de 2e keer en de dames doen het super!! Super service en knippen en verven de mooiste coupes.
Fabiola Brandon VEh
Wauw vandaag van half lang naar helemaal kort, echt super blij mee. Heel erg bedankt. Jullie worden mijn vaste kapper, dat weet ik zeker.
Kim Oudakker
Absoluut de beste!
Helen Vossen-Van Sloun
Nog nooit ontevreden de deur uitgegaan!