*

Wilma Meekels
Lieve Sanne en Dennis,
Jammer dat we er vandaag niet bij kunnen zijn maar natuurlijk willen we dit moment niet voorbij laten gaan omdat het een heel bijzonder moment is. Ik heb altijd met heel veel plezier de salon gehad en er graag gewerkt. Toen jij bij mij kwam werken wist ik al snel dat je iets bijzonders had en dat je ooit op je eigen zou beginnen maar ook dat het jou zou lukken om er een succes van te maken. We hebben jarenlang heel fijn samengewerkt en ik ben heel blij en ook trots dat jij dit bereikt hebt. Nu is de cirkel rond en hebben jullie je eigen pand met een heel mooie salon. Je hebt het goed gedaan meisje, er heel hard voor gewerkt en je verdient dit helemaal.
Ik wens jou heel veel succes in deze nieuwe salon en hoop dat je een heel gezellige opening hebt vandaag.
Natuurlijk kom ik zsm kijken en met jou een bubbel drinken 🍸🍾
Tot gauw, geniet ervan.
Naomi Beckers
Leuke, vakkundige en spontane kapsters die met je mee denken en keer op keer weer de mooiste resultaten neerzetten! Kortom super salon, een echte aanrader!
Natalja Herregodts
Hele leuke dames met een duidelijke visie en verstand van het kappersvak!
Veerle Kersten
Heel erg blij met mijn grijs haar! Lange zit, maar dan heb je ook wat! Ondanks dat mijn haren gebleekt zijn, voelen ze nog super gezond aan. Dankjulliewel dames!
Mayella Pols
Vandaag voor het eerst met m'n dochtertje en zelf voor de 2e keer en de dames doen het super!! Super service en knippen en verven de mooiste coupes.
Fabiola Brandon VEh
Wauw vandaag van half lang naar helemaal kort, echt super blij mee. Heel erg bedankt. Jullie worden mijn vaste kapper, dat weet ik zeker.
Kim Oudakker
Absoluut de beste!
Helen Vossen-Van Sloun
Nog nooit ontevreden de deur uitgegaan!