Boucle-Vacature

~ Deze vacature is momenteel ingevuld ~

Gezocht: Kapper / Kapster (Hairstylist 3 of Topstylist)

Wegens het opvangen van zwangerschapsverlof is Bouclé Kapper in Maasbracht op zoek naar een leuke aanvulling voor ons team voor 24 – 28 uur per week. Is het kappersvak een passie voor jou?

Profiel:

Wij zoeken een enthousiaste, getalenteerde en ervaren kapper/kapster met als opleiding Hairstyliste 3 of Topstyliste. Daarnaast is het van belang dat je van aanpakken weet met minimaal 7 jaar ervaring. Het is belangrijk dat je over een uitstekende vakkennis beschikt en op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Je bent een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een team. Natuurlijk ben je in staat om op een vriendelijke en professionele manier service te verlenen aan onze klanten.

Wat wij bieden:

Het gaat om een functie van ongeveer 24 – 28 uur per week voor het opvangen van zwangerschapsverlof. In geval van een goede klik met het team betreft het aansluitend een vaste aanstelling.
Bouclé Kapper bied je een afwisselende baan in een prettige werkomgeving in onze nieuwe trendy kapsalon aan de Kloosterstraat 5A in Maasbracht. Als haarstylist krijg je volop de ruimte om jezelf en je creativiteit te ontwikkelen. Qua primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO voor het kappersbedrijf.

Vragen of reageren:

Ben jij de gepassioneerde kapper die wij zoeken?

Mail ons je sollicitatie met cv en pasfoto naar info@bouclekapper.nl of kom langs in onze kapsalon.

~ Deze vacature is momenteel ingevuld ~

Write a comment:

*

Your email address will not be published.