WELKOM !

Hallo, mijn naam is Sanne Maessen en haren zijn mijn passie! Ik knip al vele jaren en doe dit nog altijd met veel plezier. Na de overname van Bouclé Kapper in 2013 is mijn passie voor het kappersvak alleen maar gegroeid. Maar nu is dan mijn grote ambitie werkelijkheid geworden; naast eigenaresse zijn, open ik nu in 2017 een kapsalon naar eigen ontwerp en inrichting met hier en daar flitsende unieke details voor een prachtige ‘finishing touch’. Maar het draait niet alleen om de salon, de kennis en kunde van mijn kapsters zijn natuurlijk belangrijker. De verhuizing naar deze grotere salon biedt mijn team de mogelijkheid om nog beter hun vak uit te oefenen.

Met grote trots presenteer ik de nieuwe kapsalon van “Bouclé Kapper” in Maasbracht. Ik hoop jullie snel te mogen begroeten in de zaak!

sanne-handtekening

2009

Na de afronding van haar opleiding en het doorlopen van een aantal stages is Sanne in 2009 bij Kapsalon Bouclé gaan werken op het moment dat deze 10 jaar bestond.

2013

Het kappersvak is een ware passie en na 4 jaar te hebben meegewerkt en te zijn klaargestoomd voor het ondernemerschap heeft Sanne in 2013 de zaak van Wilma overgenomen, toen nog gelegen aan de Maasstraat in Maasbracht.

2016

In zomer 2016 is de verbouwing gestart van een geheel nieuwe salon op een nieuwe en gunstigere locatie met betere bereikbaarheid. Alle wensen en nieuwste snufjes kunnen op deze locatie tot uitvoering worden gebracht. De salon is trendy en stijlvol ingericht met plaats voor 6 kappersstoelen.

2017

Sinds januari 2017 bent u van harte welkom bij Bouclé Kapper aan Kloosterstraat 5A in Maasbracht!

2019

Inmiddels is het Bouclé Team flink uitgebreid en staan zij met maar liefst 6 vaste kapsters voor u klaar.

2020

Tijdens de tijdelijke corona-sluiting heeft de kapsalon een gave make-over gehad met de laatste trendy kleurtjes. Maak gauw een afspraak en geniet van een make-over van je haar!

Great hair doesn’t happen by chance.

It happens by appointment.”

Shop

Ook voor professionele stylingproducten kunt je in onze salon terecht.

“La Biosthetique” – Professionele haarverzorging en styling

Perfect op elkaar afgestemde producten worden door Bouclé Kapper gebruikt voor je haarverzorging en voor gezond en glanzend haar. Met de producten van “La Biosthetique” bieden wij je een hoge kwaliteit haar- en hoofdhuidverzorging. Voor elke stijl en haarkleur hebben wij geschikte en speciaal ontwikkelde professionele haarproducten in onze salon. Of je nu dik haar, krullend haar, droog haar of grijs haar hebt, uit de verzorgingslijn van La Biosthetique vinden wij altijd een geschikt verzorgingsproduct dat bij je past.

De professionele La Biosthetique producten kun je nu ook thuis gebruiken! In onze kapsalon hebben wij een uitgebreid assortiment voor je beschikbaar. We willen je graag adviseren!

Officieel verkooppunt van Max Pro!

De stijltangen en krultangen van “Max Pro” kunnen gebruikt worden voor alle haartypes en zijn ontworpen om verschillende kapsels zoals stijl, golvend en natuurlijke krullen te creëren. Door jarenlange ervaring in de kappersbranche weten de makers van Max Pro precies wat goed en gezond is voor je haar. Om ervoor te zorgen dat  je haar levendig blijft wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologie.

De haar styling tools van Max Pro worden dagelijks gebruikt door professionals en zijn alleen bij kapperszaken verkrijgbaar. Informatie of advies? Bouclé Kapper is jouw officiële verkooppunt!

Kom naar de salon voor ons wisselend assortiment aan Max Pro stijltangen, krultangen, haardrogers, steam pods en accessoires.

MaxPro exprience fohn

De salon

Sinds januari 2017 is Maasbracht een prachtige nieuwe kapsalon rijker! Wat is er hard gewerkt! Hierbij een glimp van de verbouwing en al het harde werk bij de totstandkoming van deze stijlvolle salon.

Volg ons op Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief